Tort Mos Craciun

de Ubulika in Dulciuri, 27 Ian 2013 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/4 pachet de unt
  • 50 zahar pudra
  • 3 linguri lapte praf
  • cocos
  • pasta de zahar pt decor
  • jeleu rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mos Craciun:

Se bat ouale cu zaharul,lamaia si faina.Punem compozitia in tava si dam la cuptor pt 10/15 minute.Cand e gata o lasam la racit.

Facem crema:Frecam untul cu zaharul praf pana il facem spuma,punem si laptele praf.Taiem tortul in doua usor si il umplem cu crema.

Il decoram cu cocos ,pasta de zahar si jeleu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si capsuni